Početna > Destinacije
Destinacije
Poreč

Poreč

Grad Poreč star je gotovo 2.000 godina, a smješten je uz lučicu zaštićenu od mora malim otočićem Sv. Nikola. Gradska populacija od oko 12.000 stanovnika uglavnom se nalazi na periferiji, a šire područje Poreča ima oko 17.000 stanovnika. Općinsko područje obuhvaća 142 četvornih kilometara (55 četvornih kilometara), a dužine od 37 kilometara proteže se od rijeke Mirne u blizini Novigrada do Funtane i Vrsara na jugu. Još od sedamdesetih godina prošloga stoljeća, obala Poreča i susjednog Rovinja bila je najposjećenija turistička destinacija u Hrvatskoj.

Destinacije
Središnja istra

Središnja istra

Snovstvena priroda, gotovo mitski krajolici i prekrasni srednjovjekovni gradovi središnje Istre probudit će u vama iskonsko i duboko istinsko zadovoljstvo! Središnja Istra jedna je od rijetkih sredozemnih regija ukrašenih kvalitetom netaknute prirode i bogatog nasljeđa. Brojne uvale i brežuljci povezuju i razdjeljuju mnoga naselja poput čarolije, stvarajući gotovo nestvaran krajolik.

Destinacije
Umag/Novigrad

Umag/Novigrad

Novigrad, nekada mirno ribarsko mjesto, tijekom godina postao je uvjerljivo turističko odredište. Iako je tako popularan među turistima iz cijelog svijeta, Novigrad je do danas zadržao svoj intimni i neodoljivi šarm tipičnog mediteranskog ribarskog mjesta.